Veiligheidsartikelen

COMPLETE ASSORTIMENT EN ONLINE BESTELLEN OP
WWW.VUURWERKLAND-STEENBERGEN.NL

Vuurwerk is vet, vuurwerk is gezellig en met vuurwerk knal je het nieuwe jaar in. Stook echter wel veilig! Gebruik altijd een aansteeklont en bescherm je ogen door het dragen van een vuurwerkbril. Onderstaande producten staan garant voor extra veiligheid en vergroten daarmee het plezier op uw oudejaarsavond!

!

D'Sense Jet-Flame vuurwerkaansteker

Productnummer: W297
Prijs per stuk

Kleine gasbrander met blauwe stormvlam. Ideale vuurwerkaansteker!

Pyrotorch 2.0 Turbo Black M3

Productnummer: W300

Prijs per stuk

Een compacte aansteker welke prima geschikt is om bijvoorbeeld vuurwerk mee aan te steken. De aansteker ligt lekker in de hand en is hervulbaar. Elk vuurwerklontje zal gemakkelijk aan gaan dankzij de windproof vlam van +/- 1300°C.

Turbo X2 vuurwerkaansteker

Productnummer: W298
De beste en meest populaire brander uit ons assortiment! Deze Turbo Torch ligt lekker in de hand en heeft een instelbare stormvlam. De aansteker is uiteraard navulbaar en perfect te gebruiken voor diverse toepassingen zoals bijvoorbeeld vuurwerk afsteken.

Aansteeklont 5 stuks

Productnummer: W286

De veiligste manier om al uw vuurwerk aan te steken, nu met extra lange brandtijd! 5 stuks

Portfire aansteekstokjes 3 stuks

Productnummer: K290

Een 4 minuten brandende handfakkel voor het comfortabel aansteken van vuurwerk. (per 3 stuks)

Pakkie Peuken

Productnummer: W289

Veilig vuurwerk afsteken wordt leuk met deze aansteek-peuken. Het principe van een aansteeklont nu in de vorm van een sigaret, een uniek artikel! 10 stuks in een pakje.

Vuurwerkbril

Productnummer: W291

Ideaal voor de bescherming van uw ogen!

De helft van de vuurwerkletsels hebben met de ogen te maken. De helft daarvan zijn toeschouwers en vaak jonge mensen. Draag daarom niet alleen zelf een vuurwerkbril maar geef er ook een aan iedereen die op minder dan 50 meter staan.

Gehoorbescherming

Productnummer: W292

Harde (burst)knallen, wie houdt er niet van? Maar hoe mooi zou het zijn als je deze over 10 jaar nog steeds kunt horen? Bescherm je oren en draag gehoorbescherming tijdens het stoken! Ook zeer geschikt voor (kleine) kinderen.

Vuurpijlenstandaard

Productnummer: W294

De veiligste manier voor het afsteken van vuurpijlen! Zeer handig in gebruik!

Fabric Vuurwerkaansteker met turbo vlam

Productnummer: W295
Dé musthave van jouw vuurwerkcollectie 2018/2019! Steek al je vuurwerk gemakkelijk af met deze enige echte Fabric Fireworks vuurwerkaansteker! Uiteraard voorzien van windproof turbo vlam dus perfect om tijdens de jaarwisseling buiten te gebruiken. Nu voor een echt meepak prijsje, deze mag je niet missen!

 

Dum Bum turbo storm aansteker

Productnummer: W299
Must have! Steek al je vuurwerk gemakkelijk af met deze enige echte DumBum stormaansteker! Makkelijk in gebruik en voorzien van turbovlam dus perfect om tijdens de jaarwisseling buiten te gebruiken. Origineel Klásek Pyrotechnika (Tsjechië) product, nu legaal verkrijgbaar! Nog veel meer Dum Bum merchandise in onze showroom!

Dum Bum Energy Drink

Productnummer: W302
Nét dat beetje extra boost hebben op oudjaarsdag? Drink een blikje DumBum energy drink en je bent gegarandeerd weer energiek! Origineel Klásek Pyrotechnika (Tsjechië) product, nu legaal verkrijgbaar! Nog veel meer Dum Bum merchandise in onze showroom!